Min sidste vilje

Min sidste vilje er et godt redskab både for dig der lige har mistet og som står uvidende overfor mange nye spørgsmål, såvel også for dig som går med nogle tanker om, hvordan netop din afsked skal være.

Er du den pårørende som lige har mistet? Kan du i fred og ro tage afdødes ”Min sidste vilje” frem og med vished om at denne afsked bliver lige efter afdødes egne ønsker. “Min sidste vilje” kan være en stor hjælp for de efterladte, især hvis afdøde havde nogle særlige ønsker, som havde stor betydning.

Er du det menneske som går med nogle tanker omkring din egen død og afsked, er ”Min sidste vilje” også rigtig god. Du kan over en længere eller kortere periode få skrevet dine ønsker og tanker ned, så du med ro og vished ved, at netop disse ønsker bliver opfyldt. Det kan være svært, at snakke om netop død og afsked med livet, især med dem man holder rigtig meget af.

Du har mulighed for, på egen hånd, at udfylde ”Min sidste vilje”, men du kan også udfylde den i samarbejde med bedemanden. Har du et ønske om dette, står vi gerne til din rådighed.